De laatste 2 officiële feestdagen van dit jaar vallen in het weekend

Helaas hebben wij slecht nieuws voor je: de laatste 2 officiële feestdagen van 2021 waarop je normaal gesproken een vrije dag hebt vallen in het weekend.

Geplaatst op 30 juni 2021 door

De laatste 2 officiële feestdagen van 2021 vallen in het weekend

Ons kikkerlandje telt slechts 8 officiële feestdagen per jaar. Dat zijn dagen waarop je normaal gesproken in Nederland een lekker dagje vrij bent. De meeste vrije dagen in 2021 hebben we inmiddels alweer achter de rug. Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag... ze vallen allemaal samen in de periode april/mei. Halverwege het jaar kijk je daarom reikhalzend uit naar die twee schamele vrije dagen die nog over zijn: eerste en tweede kerstdag 2021!

We hebben al zo weinig vrije dagen

Helaas hebben wij slecht nieuws voor je: de laatste twee officiële feestdagen van dit jaar waarop je normaal gesproken in Nederland een vrije dag hebt vallen in het weekend. In 2021 is kerstmis namelijk op zaterdag 25 en zondag 26 december in week 51. Als je werkgever bent of misschien aan het einde van het jaar nog even lekker door wilt werken heb je dus geluk dit jaar.

Mocht je er echt van balen dat je zo weinig vrij bent in Nederland dan kun je beter verhuizen naar het hoge noorden. In Zweden kan je jaarlijks rekenen op maar liefst 39 vrije dagen!

Of het je nu meevalt of tegenvalt dat de laatste officiële feestdagen dit jaar uitgerekend in het weekend vallen, we hopen allemaal dat kerst dit jaar weer als vanouds gevierd kan worden. Met familie, vrienden of misschien wel een paar heerlijke dagen op de lange latten in een wintersportgebied.

Veel bekeken pagina's:


Terug naar het overzicht


© vakantiedagennederland.nl / privacy, cookies en disclaimer